Alla kunder har en kundresa de måste gå igenom innan de är redo att köpa din produkt. Föreställ dig hur din kundresa såg ut innan du köpte något.

Kanske du först såg fler annonser av produkten men du tittade inte så noga. Plötsligt såg du en vän eller en annan person använda den. Nästa steg var att du började bli lite nyfiken på produkten och googlade några frågor du hade. Från var du var på kundresan började annonserna att förändras, du såg flera prata bra om produkten och sedan var du redo att köpa. Ditt jobb som marknadsförare är att ta kunden genom den resan på ett sätt som får dem att känna sig säkra och bekväma. Och att lära kunden om produkten är det bästa sättet att skapa förtroende och medvetenhet. Du guidar kunden och svarar på frågor innan du ställer dem. Om du har några frågor om detta eller digital marknadsföring, ta kontakt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *